mandag, april 18, 2011

Så lettet!

Jeg lokket Celine med tilbud om sjokolade til middag hvis hun bare kunne finne mammas ring. Celine sa mange ganger at hun hadde lagt den på kjøkkenbenken. Faktisk ble hun litt irritert etterhver og sa "mamma jeg sa jo jeg la den her" og pekte på kjøkkenbenken.

Husbonden tok inn alle søppelposer og den siste han gikk gjennom var den med søndagsmiddagrestene. Herlig med kålrotstappe og saltkjøttrester. Skrell etter skrell plukket han ut, og der i bunnen av posen mellom litt gulrotskrell fant han ringen. Vi er begge enige i at det er nok vi som har kastet den sammen med skrellet som lå på benken- akkurat der hun sa hun hadde lagt den!

Jeg er så lettet!

Christine

14 comments:

Anonym sa...

Fantastisk ...!

Heldigvis var det ikke søppeltømming bil hos dere på mandager, pub ...!

Sov godt nå vennen, klem <3

Vibeke / Mammas Hus sa...

Og der var den plutselige! ;) Så bra dere fant den!!!

Kathrine 'Glimt' sa...

det var jammen bra :)

Anonym sa...

Å kor flott,må ha vært en lettelse:)))

fru Nielsen sa...

Ja måtte le litt inni meg nå, har opplevd akkurat det samme, og så frustrerende, godt at den kom til rette, phu ;)
Ha en flott påske.

Mariann sa...

Pjuuuuuh, godt den kom til rette. Nå kan du nyte påsken :)

Camilla- casual living sa...

så flaks.. enda godt søplebilen ikke hadde hentet søplet enda da:)

Du får henge den rundt halsen, så du vet hvor den er.. hehe

ha en fin dag.

* tusler bort til kjøkkenbenken og tar på meg ringen(ikke giftering da) som jeg slang fra meg mens jeg lagde middag i går*

Vårt Hus sa...

Så godt at ringen kom til rette. Det er merkelig med de små, men de har mange ganger full kontroll på hvor de har gjort av tingene.
Ønsker dere alle en riktig flott påske. I sør ser det ut til at vi for en gangs skyld på veldig lenge skal bli veldig heldige med påskeværet, og det liker vi.
klem Yvonne

Silje sa...

Det var enda godt dere fant den :) Søte Celine som ble litt irritert - skjønner at det må være litt frustrerende til tider å være så liten - man tar ikke alt småbarn sier for god fisk, det vet jeg godt selv :P
Hehe.

Anonym sa...

Hei...
æ har opplevd d samme som dæ.og miste en gifteringen....min stedatter synes at alt som glitrer,er fint..så æ fant min ilag med barbiedukkene hennes...for ho sa:mamma æ skulle bare pynte ho barbie...ja onger e skjønne...:)god påske til dokker:)

L sa...

Godt å høre at du fant den!! ;) God påske til deg! Klem

TheaJ sa...

fantastisk bra at du fant den!! Også i søppelkassa da..hoho. Jeg har nemlig mistet min kjære ring her i huset, og den er borte vekk!! Finner den ingen steder - og arealet på vårt hjem er ikke allverden. Så jeg satser på litt finnerlykke etter å ha lest dette innlegget ;-)

Balke gård sa...

Å så godt dere fant den, er så utrolig kjedelig når amn mister slike fine ting...har selv en nydelig diamantring i hvitt gull som jeg fikk av svigerforeldrene mine da minstejenta ble født...Den er søkk borte:-(( Og du, den Plumbo silverglans var et knallgodt tips, aldri har kjøleskapet sett bedre ut!! Takk!!! God påske fra Marianne:-)

Barnelykke sa...

Fantastisk at ringen kom til rette igjen! TTipper dere er lettet . . .

B I R T E