fredag, april 08, 2011

Påsken blir god.

Vi skal ta i bruk den gamle (men meget sikre) båten som fulgte da vi kjøpte gården. Den hadde ligget i sikkert 20!! år i naustet, men var "krute"god bortsett fra at stolene og diverse var morkna bort.
Flaks for oss så kjenner vi verdens mest allsidig kunnskaprike mann og han har tatt på seg jobben og fikser båten med oss. I går sa han at båten skulle være klar til påske!!!!!
Celine koser seg på Slettjord

Jeg ble så glsd at jeg kunne ha grått litt. Jeg har gledet meg siden oktober til å reise utover til Slettjorda, men uten båt er det umulig. Vi er jo veldig spent på hvordan musene har behandlet huset.

En ting er i alle fall sikkert. Årets påske blir på Slettjord. 
(minus påskeaften for da skal vi ha selskap- jippi)

fra soveromsvinduet

I hagen. Dette bordet står forresten i butikken nå!

Christine


4 comments:

Tjooho! sa...

Så deilig å kunne være på Slettjord i påsken! :) Ønsker meg åsså hytte!!!! (Litt missunnelig på dåkker som har en hel GÅRD!!! ;)) Kos deg på jobb idag! :)

Lene sa...

Så herlig det var der!
Kan tenke meg dere får en flott påske der ja :)
Håper dere får en fin helg!

Mattisheimen sa...

Det blir flott med påskefeiring på "rettsida" av fjorden! :)

Vi skal feriere på Mattisheimen fra onsdag til mandag. Blir koselig å se liv og lys, selv om vi ligger langt unna hverandre. Vi har vært hele vinteren uten å se livstegn til andre på den siden av fjorden. Er visst bare vi som er "tullete" nok til å vase over i løpet av mørketida =)

Renate

Unknown sa...

Så NYDELIG det bildet fra soverommet er! Skjønner godt dere gleder dere til å ha påskeferie der, det ser ut som en perle på jord! :)

God søndag! :)