tirsdag, juni 30, 2009

På shopping

På fredag hadde jeg en tre timers herlig shopping/titting økt helt alene. Ett av målene var en Dualit toaster for 4 skiver. (hvit ikke cream som den på bilde) Jeg hadde sett att Jernia hadde 25 % rabatt på Dualit. Jippi!
Det eneste var at de ikke hadde toastern i hvitt. MEN.....de hadde en knalltøff handmixer i hvitt. Og den ble min!

Det lure var at den hadde en slags ledningfunksjon bakpå mixeren. Kan jeg kalle det en slags støvsugerledningfunksjon kanskje. Man kunne i alle fall snurre ledningen inn i mixeren.
Kan noen finne det opp til hårføneren, rettetangen og krøllbørsten min. Badeskapet er en eneste stor ledningsknute!!!

På Nesøya er det rett og slett for varmt nå. Celine har ingen matlyst, så jeg lager alle hennes favoritter i håp om at hun skal pjuske litt i seg. I går tilbrakte vi heeeele dagen på stranden, og Celine ble deeeen badeengelen. Tror vi må ta oss en dukkert nå!

Christine

søndag, juni 28, 2009

Trekning av Dremelverktøy og noe brodert fra meg!

Da har sjefen over alle sjefer i Casa Bussoli trukket en vinner. Jeg ba han si ett tall mellom 1 og 225.  Husbonden var enkel og sa Celine har bursdag 13. så jeg tar 13!
 
Da var det Anonym Tone som vant. Hun har ikke blogg(tror jeg), men jeg har mailadressen hennes.

Hun vinner en Dremel Engraver, en Dremel Glue Gun og en Dremel Stylus og noe jeg skal brodere til henne. Jeg har selv testet min Glue Gun i dag, og laget både en ramme med hvite knapper på og en skål med små drivved biter. Kommer i bloggen når jeg er ferdig.  Jeg har fått flere ting jeg skal gi bort i bloggen, så bare følg med;)

Ha en god kveld.
Christine

En tabbe to ganger...

Vi har to små plener hos oss. En på hver side av huset. De er ikke så store, så når vi skulle kjøpe gressklipper skulle vi være lure, så vi kjøpte en billig dytte klipper. Etter en sommer skjønte vi at vi måtte bytte til en som ikke var manuell
 
Så kjøpte vi en elektrisk klipper av en eller annen billig type. Dette er andre sommeren den er i bruk, og den er nesten gått i stykker, og i tillegg har den aldrig klippet pent.... Så nå, tredje klipper på tre år, da burde vi kanskje kjøpe en kvalitetsklipper?????
 
Celine er missfornøyd med husbondens klipping...... eller var det bare at hun oppdaget kameraet mitt som hun i sekundet etter klasket i bakken så det ble ødelagt... (det var ikke det nye kameraet heldigvis, men likevel kjipt)
 
Celine i sin nye Baby-float. Kun 79 kroner. Hun synes den var superstas fra første sekund. Jeg var sikker på hun skulle synes det var kaldt i havet,men hun bare smilte. Hun har nok bade genene til pappan sin.

I kveld trekker vi vinneren av Demel verktøyet. Nå skal jeg teste limpistolen som jeg fikk.

Christine
Posted by Picasa

lørdag, juni 27, 2009

Hageforandringer

Noen små nye detaljer og looken på terrassen er en helt annen en den var for tre dager siden. Bort med rødt!
 
Ny duk og løper! Duken er fra Åhlens og løperen er Himla. Veldig fin hvit med hulsøm.

 
Det er mange sinkhus rundt på bloggene. Dette stor fant jeg for en stund siden på Living, men kjøpte det først i dag. Jeg elsker det og burde nok ha kjøpt sinkhus for lenge siden.

 
Lyktene har hengt her hele tiden, men vet ikke om de er blogget før.
 

Disse Lene Bjerre lyktene fikk vi i gave av middagsgjester for lenge siden. De har stått på spisebordet, men nå skal de være litt ute.
Den rød polkadott duken og de røde polkadott greengate koppene skal nytt hjem(det er bursdagsgave på forskudd kjære venninne ;D), og derfor kjøpte jeg 4 nye beige Green Gate kopper. Jeg kjenner med en gang at de er mye mere riktig for meg enn de røde.


Jeg har også sett meg lei på våtserviettpakkene som må ligge fremme til Celine. I dag var vi innom Verket Interiør og da kjøpte jeg denne beholderen for kleenex som nå skal romme våtservietter!

Dagen i dag har vært så herlig! Vi har vært på stranden fra tidlig morgen, og når vi hadde fått nok sol ble det shopping på oss. Jeg har kjøpt noe mer småtteri som jeg ikke har vist frem, men det får komme etterhvert.
Stolprosjektet fremskrider. Hvite spikre er i havn og det mangles kun ett lag billakk før jeg setter i gang med trekkingen. 

Vi sitter ute enda, med fyr i bålfatet. Nå skal jeg hive meg med på naboenes sneglefangerunde.

God kveld 

Christine

fredag, juni 26, 2009

Leke-tips

Da Celine var 10 mnd spurte jeg om noen kunne komme med leketips til Celine. Ett av tipsene jeg fikk var en traktor med dyr og lyder som er og har vært veldig populær i Casa Bussoli. Link her
Nå er Celine blitt drøye 15 mnd og elsker å servere saft til mamma i lekekoppene sine. "Babyen" er også veldig populær.Den legger hun i sengen og hun klemmer og koser den! Nå er jeg er på jakt etter nye leker og utfordringer til henne. Jeg opplever at barn stort sett liker de samme tingene, så derfor spør jeg: Hva digger en 15 mnd jente? Noen mammaer med gode tips?


Dette te-settet er noen klasser over det Celine har i rød, blå og gul plast :)

Christine

Kos



torsdag, juni 25, 2009

Familien i hagen

Da er det røde borte fra hagen, og jeg skal jakte på ny duk . Optimalt skulle jeg gjerne hatt den nydeligste hvite stoff duk, men helt nødvendig er det med voksduk. Den kan ligge på hele sommeren!

 
Skulle tro jeg reklamerte for ildfatet, men det gjør jeg ikke. Jeg bare digger det. Vi har hatt lange kvelder på terrassen hver dag siden vi fikk det. Veldig koselig. Jegfikk spørsmål om hva som var under ildfatet. Vi kjøpte to store steinfliser på Bauhaus som vi har satt det på.
 
Lexington-sengeteppet fra kjelerstuen er blitt leketeppe til Celine. Terrassen blir så varm, at det er deilig for henne å sitte der. (Må finne nytt segeteppe til kjellerstuen- skulle ønske IKEA kunne lage sine vattsengetepper i hvitt)
 
"Mor i Nord" på lyn-visitt!
 
Husbonden hadde med kake fra Pascal i dag.......

.....og roser! Tusen takk!

Nå er det kvelden i Casa Bussoli.
 Ser på tv at Michael Jackson er død. Stemmer det tro???

Husk min Dremel giveaway her!

Christine

Face the fact!

Ja, da har jeg dekket opp til selskap i hagen med hvit duk og det hele, og en ting har jeg funnet ut: Jeg er ingen rød polkadott dame!  Den røde polkadotduken må bort, den skal jeg gi til en venninne jeg vet den kommer til å passe godt inn hos, og som er glad i fargepolkadott. Det samme med de 4 green gate koppene!
Jeg er hvitstil og ikke rødpolkadott, det er helt sikkert!

Christine

4 år siden

Gratulerer med bryllupsdagen elskling!

Tenk at det er 4 år siden!
Elsker deg Preben.

I dag skal vi feire. Hele familien vår skal møtes på Nesøya. Både "Mor i Nord", bror og søster skal feire med oss.

Christine

onsdag, juni 24, 2009

Hagehygge

Planene for kvelden var at husbonden og jeg skulle ut å spise. Min søster er på besøk og ville så gjerne være barnevakt for Celine.

Vi hadde booket restaurant, men med det været som er nå bestemte vi at hagen vår nok er hundre ganger hyggeligere enn hvilken som helst restaurant! Så vi ble hjemme.
Først har vi grillet og så spiste vi kvelds ute. Reker deilig! Bålfatet er fra Bolina på Stabekk!

I dag (den 24.) har Mor i Nord bursdag. Hipp hurra for mamma!

HUSK: Dremel konkurransen her,
Legg igjen kontaktinfo, så trekker husbonden en vinner!

Christine

tirsdag, juni 23, 2009

Nytt bålfat til Midtsommeraften!

Vi har vært i fjæra og grillet med venner i dag. Så utrolig fantastisk. Barna koste seg, pølser ble spist, kake ble nytet og brus ble sølt! Fantastisk.
Celine koste seg på svaberget og spiste tre grilla pølser med lompe!

St. Hans feiringen har tradisjonelt vært på "Mor og Far i Nord" sitt landsted, der "Far i Nord" alltid har fyrt opp de største St Hansbålene. Jeg lover - han begynte å bygge bålene dagen etter St. Hans og jobbet hele året for å få de største bålet. Større en naboene(og kollegaen) på holmen.



Celine i rømmegrøtrus. Herlige greier syntes hun. Rømmegrøt og spekemat er også tradisjon jeg har med fra "mor og far i Nord"


Også godbiten. Dette bålfatet har jeg ønsket meg så leeeeeeenge, og siden skattenissen var snill med oss i år så slo vi til. Jippi joho og tusen takk til verdens aller beste husbond! I skrivende stund sitter søster, Husbonden og jeg ute og nyter varmen fra bålfatet.

Husk konkuranssen om Demelverktøyet  og brodert gave her.

Christine

St.hans i fjæra.



Kom og vinn : Hobbyverktøy fra Dremel og noe ekstra brodert fra meg :)

Jeg har fått to sett hobbyvektøy fra Dremel (tusen takk). Det ene beholder jeg og det andre gir jeg bort her på bloggen. Som vanlig er det bare å skrive på navn/bloggnavn/email/ eller hva du vil i kommentarfeltet. Det viktigste er at jeg klarer å snuse opp vinneren.
 

Litt om det vinneren får:
En Dremel Glue gun, en Dremel Engraver og en Dremel Stylus. Jeg har laget linker slik at du kan lese mere om hva disse verktøyene kan!
Her er Dremel Stylus. Kult. Jeg har akkurat fått utstyret inn døren, og har ikke fått satt meg inn i alt jeg kan gjøre enda, men jeg gleder meg til å ta det i bruk! Engraveren kunne gravere i både tre glass og metall!

I tillegg får vinneren en gave fra meg. Noe brodert, noe jeg tilpasser vinneren med hennes/hans monogram på.

Husbonden får trekke en vinner på søndag! Husk alle kan delta. Blogger eller ikke blogger!

Ellers vill jeg sende en god klem til en bloggvenninne som ikke har det så greit for tiden. Stå på. Etter regn kommer sol, selv om man ikke skulle tro det når det øser ned som værst!

Christine

mandag, juni 22, 2009

Kamille

Nå er bladet å få kjøpt i butikken. Jeg var ganske spent. Flere har sagt at de har lest intervjuet uten at jeg hadde sett det ferdige resultatet selv. Jeg grudde meg litt for bildene, men alt i alt er jeg veldig fornøys
 
Fire sider var jo litt mere enn jeg hadde sett for meg, men det er greit det.
 
Hjemmet vårt ser veldig stort ut på bildene synes jeg......
 
Synes journalisten Heidi har snappet opp masse detajer, og all ære til henne for det. Jeg følte jeg hadde snakket hull i hode på henne da hun og fotografen forlot Casa Bussoli.

Nå har jeg bakt lauper/aniskake til søsteren min kommer i morgen. (som jeg gleder meg til å klemme henne) Vi har avtalt St. feiring med en annen familie i morgen, så da blir det bål og pølser. Det skal bli koselig. Til kvelds skal vi ha rømmegrøt og spekemat. Som jeg gleder meg! Flere som feirer St. Hans?

Christine
Posted by Picasa

Helt utrolig hva som er mulig med Janome´n

For en liten stund siden hadde jeg besøk av en dame som virkelig kan å sy. Hun skulle prøve symaskinen min, fordi hun ønsket seg lik.  Det hele endte jo med at denne dama viste meg masse muligheter man har med janomen som jeg ikke hadde lært meg!
Her broderer jeg Celinesnavn på stoffet til en solstol. Stingene er formet til små hjerter!!! Utrolig kult! Det var sikkert hundre forskjellige mønster stingene kunne formes som!
Stolen kjøpte jeg på salg på living for leeeenge siden. Husbonden syntes jeg var skrullete som skulle kjøpe solstol til en baby som knapt var født! Ho ho ho
 
 
Nesten 40 000 sting er brodert i ryggen på stolen!
 

 

Celine er blitt den skuespilleren. Jeg sa til henne: Celine nå må du late som du hviler deg i stolen, og Celine la seg bak og hvilte seg!

Christine

søndag, juni 21, 2009

Fremgang

Stolen er under arbeid.
 
Her er den strippa nesten helt og vasket. Jeg har vasket ned stolen med salmiakk vann og børste. Virkelig skurt!
 
Her er den grunnet første lag. Jeg skal male den med blank blank blank hvit bilmaling. Når det er gjort tar det lit tid før jeg kan begynne å trekke stolen. Jeg venter på knappene som tar minst to uker og spikrene som sikkert tar minst 2 uker. Nå skal jeg surfe nettet for å finne rekkefølgen i trekkingen av stolen. Skal stoffet festes før jeg tar i knappene??? Kanskje jeg triller innom den store bokhandelen på Karl Johan og sjekker om de har spesialbøker.

Christine
Posted by Picasa

På bondegården

I dag har vi vært på bondegården og hilst på dyrene. Celine hermer etter sauen og sier "BÆ". Hunhar også lært at gjøken sier ko ko og kua sier mø.
 
På gården fikk vi holde dyrene. Superstas. Jeg er jo ganske redd for noen dyr, men det gikk helt fint i dag. :)
 
Celine og jeg hilser på grisen.

 
Kaninen fikk hun holde i hendene sine.
 
Midt på plassen stod det en traktor som barna lekte på.

Vi hadde ikke fått med oss at man kunne grille på gården. Mange familier hadde med seg pølser og kaffe på ermos. Foreldrene nøyt solen mens barna og lammene løp rundt på tunet! For en deilig dag.

Jeg har kommet litt lengre med stolen i dag, og skal blogge bilder litt senere.

Christine

lørdag, juni 20, 2009

Knapper og Møbelspiker???

Det positive er at jeg fant en systue i byen som kunne trekke knapper for meg i hvit skai (!) til stolen jeg holder på å pusse opp.

Det negative er at det er elendig utvalg på møbelspiker i Norge. Når jeg endelig fant det var det kun gullfargede og de var svindyre. For å si det sånn: jeg skal ikke ha gull! Derfor har jeg trålet nettet. I utgangspunktet skulle jeg ha sølvfargede spiker, men nettopp nå kom jeg over hvite!!!! Billige hvite! Jippi! Nå gjenstår det bare å finne ut om de sender til Norge.

Foto: furniturerestorationtoolsandsupplies.com

Nå skal jeg pakke veskene for morgendagensfamilieutflukt. Jeg gleder meg!



Christine

Fremgang

I går dro jeg ut 800 spiker av stolen. Det var så mange at jeg telte opp 50 og veide dem for så å finne ut hvor mange det ble totalt. Nå skal jeg først kikke om det finnes slike spikerremser å få kjøpt i nærheten, fhvis ikke blir det bestilling fra USA. 
Under spikrene igjen er det festet med en milliard stifter. Artig jobb :)
 
Stolen var fylt med tøyklipp , plastikk og vatt. Jeg skal finne atk i nytt fyll.

Tusen takk for kommentarer og mailer med stoltips. Jeg blir veldig glad. På min jakt etter møbelutstyr på nett i går kom jeg over ett helge-møbel-omtrekkingskurs. Der skal jeg!

Nå: frokost Snart: sybutikker Deretter: kirke

Christine


Posted by Picasa

fredag, juni 19, 2009

Stolarbeid i skai

Da er arbeidet med stolen i gang. Det er 18 millioner stifter i stolen, og de må bort. Jeg har funnet noen sølvfargede møbelspiker i rekke der bare hver 5. spiker skal bankes....
 
Jeg har vært på Stoff og Stil og kjøpt hvitt "skinn" (skai) til stolen. Nå er det bare arbeidet som gjenstår, og det er mildt sagt ikke få spiker som skal ut.

*Det jeg lurer på er knappene til stolryggen. Noen som hvet hvordan jeg kan trekke om knapper, eventuelt hvor man får kjøpt hvite møbelknapper?????

* Er det noen som vet hvor man kan kjøpe ny fjærinnmat til en stolpute?

*Noen som vet hvor jeg kan levere hvit skai og få sydd en lik pute som det er i stolen? (Jeg skal trekke om stolen selv, men selve puta med glidelås og kant tenker jeg noen andre kan gjøre)

Ha en fin fin fredag kveld. I morgen skal jeg i kirken og se på en Narvik-jente som gifter seg. Bryllup er hyggelig. Etterpå blir det lunsj med gode venner. Gleder meg!

Christine
Posted by Picasa