søndag, september 14, 2008

6 mnd


Celine ble 6 mnd i går, og ettersom vi spiste borte i går må vi feire henne i dag. Kake fra Pascal.

10 comments:

Prinsesse Elin sa...

Du er ikke klok vennen. Her kommer innleggene inn på løpende bånd. Må få meg en biiper slik at jeg klarer å følge med. he he. Innvetere elin på kake???? Elin sier aldri nei takk. Etter å ha lest på bloggen din om sjokolade muffins, svenske kanelboller og diverse andre god biter sitter jeg her nå med eplenektar med epleskiver i og skal gå i gang med å bake jeg og. Du er en inspirasjon i seg selv. Kos og klem:O)

sandra sa...

naaaaam!!!! de så utroooli fristende ut:) liker siden din!!

Solveig sa...

Gratulerer til Celine da, 6 mnd:)
Helt nydelig soverom dere har!

Fabrikken sa...

Gratulerer så masse med halvtårsdagen Celine :)

Solveig sa...

Forresten, vet du hvor man får tak i feste til himmel seng? Enten halvmåne,eller den som går rett ut? Har lett så mange plasser,men finner ingenting

Lykkelita sa...

Synes du ikke det kan kalles cruise når man svipper ut på Ofotfjorden i en jolle med plass til hele fire mennesker?? Vi dro jo FESK i tillegg:) Ha ha, det så hvertfall bedre ut å kalle det et cruise:)

Tove sa...

Gratulerer med 1/2 års dagen:) Har jo fulgt med her en stund nå, og for meg virker det som om det bare er noen uker siden du var gravid! Tiden går kjempefort, lille jenta mi er snart 5 år.... husker godt dagen hun ble seks måneder ( forøvrig min bursdag:)) Da flyttet vi inn i huset vi bor i nå, og hun hadde sitt første bad i det store boblekaret vårt. Bare bittelitt vann i bunnen, også krabba hun rundt. Nå derimot er hun omtrent like langt som badekaret..

Kos dere med kake, elsker også kakene derfra, ikke bare er de gode, de SER fantastiske ut også:)

hvitstil.com/Christine sa...

Solveig

Du lurte på himmelseng. Det kan jeg fortelle deg. Jeg kjøpte min på en interiørforretning i Hokksund(!) men den er sikkert å få tak i flere steder. Du kan kanskje ringe til -Nomi-Import AS, Kjennergrinda 2, 3420 Lierskogen Tlf. 32 85 21 45/32 85 44 95 Fax 32 85 44 90 Mail post@nomi-import.no- det er de som leverer varen til butikkene. Jeg ringte dit å spurte og fant!

Lykke til
Christine

Legger dettte på din blogg også

Solveig sa...

Tusen tusen takk så snilt:):D Da får jeg gjøre det! Har alltid ønsket meg en himmel seng,men aldri hatt det. Må vell realisere jente drømmen før eller senere;)

Jeg leser din blogg fast, å jeg må si du har mye på gang, å i tilegg har du lille Celine! Du får det gjort:)

Meg sa...

Gratulerer med 6 mnd dagen til prinsessen deres!