Jeg har lyst å dele en oppskrift som er enkel og smaker masse.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVPweOPKCiKHh2RslxJ4OFRVp2B1Xsm-EwEKngNrnTAtKcqBtXH6AZg3G_fyhARtqsUqIWX9-1ML_urlMrqwVjOvmcBOcwcZm8cM1Hwdlab2DpXPT44xZr0wxTlIb_zO8lwWVcSUuyD1M/s320/IMG_3569.jpg)
Kylling rett i bakka kaller jeg den.
- 1 kylling
- grønnsaker du måtte ha som egner seg for baking
- poteter
- olje/marinade
- krydder etter smak og behag (gjerne rosmarin)
Skrell grønnsaker og kutt i chubby biter. Gjerne hele små poteter med skall, Eventuell hvitløksbåter beholder skallet på. Ha de i en form og gni dem inn i litt olje.Klipp opp kyllingen i biter, smør på litt marinade eller bare olje. (Jeg bruker posene til Santa Maria) Ha på salt og pepper etter smak. Jeg drysser gjerne lit kreol krydder på. Inn i ovnen. Bonn gass. 250 grader i 30 minutter (ca- det passer i min ovn)
Serveres-gjerne med litt brød!
I dag brukte jeg disse grønnsakene: hvitløk, sukkererter, purre, potet, løk, paprika, brokkoli(som egentlig ikke egner seg til baking men men) cherry tomater
3 comments:
Takk for tipset til en som er matlei til tider...
Tipper på at mor i nord blir glad når gaven annkommer..
Go helg
Tusn takk for tips, hørtes utrolig godt ut :D
mmmm...det så veldig godt ut! Takk for at du deler oppskriften med oss :)
Legg inn en kommentar