tirsdag, september 23, 2008

Nye middagstallerkener

Jeg har veldig lyst på nye middagstallerkener. Ikke ett helt sett til 12, med skåler og full pakke. Bare noen få tallerkener- kanskje fem.

Jeg heller litt mot Swedish Grace, men er usikker på hvilken farge.

Forslag til andre som er fine? Trenger ikke å være helt hvite, for det har jeg fra før. Rosenthal Tac hvis jeg ikke husker feil.

Jeg skal prøve å få laget en inspirasjonstavle til med forslagene som kommer!

6 comments:

Anne sa...

Samme her! jeg har blåklokbesevice fra Figgjo og er møkka lei hele porselenet!! nei, blir nok ltt nytt her og , men tenkte jeg skulle kjøpe noen rimelige på Ikea jeg da .-)

Prinsesse Elin sa...

Slike som jeg kjøpte hos Chicas og venner. Tror de heter Burleigh eller noe slik. De er nydelige å jeg skal kjøpe slik til meg fra nissen til jul!
Det er et hav av fine så her er det bare å ha tungen rett i munnen vennen( i rett munn vennen ha ha ha ha ha ha) Ha en herlig dag:O)

Anonym sa...

Lykke til med valg av tallerkener, ikke alltid like lett det der.

Jeg ønsker meg prikkete service fra Green Gate. Det går rykter om at det kommer i beige med hvite prikker.

Har også sett noen svære middagstallerkener fra Bruka Design, men butikken har bare noen rester igjen.

ceciliegrut sa...

Ikke lett å velge nei.. Men hvis du har hvite er det jo kjempefint å sprite det opp med noen i mønster :o) Jeg begynner å få en del i Iitalla nå.. det tar tid da, å spare. Men de er så enkle at jeg lett kan bruke de sammen med andre ting jeg har. Blått er kjempefint til hvitt. Masse fint på bildet du viser :o)

Hvis du ikke skal ha så masse går det jo ann å se på brukthandlere? Vi har en ganske stor nede i byen, og han er billig, de har o så masse brukt PP her i Skien, noe a det gamle er jo mye finere enn det nye så..

Klem

Liza i pepparkakshuset sa...

Gillar alla tallrikar som du visar!
Har en lite utmaning till dig på min sida!

Ha en bra vecka
Kram Liza

Anonym sa...

Hei, har fulgt med på bloggen din etter å ha lest artikkelen om deg og ditt interiør i avisa Fremover, og liker den kjempegodt, må innom nesten daglig nå....
Vedr. valg av tallerkener, så ser jeg på bildet av div. serviser, det som heter Ostindia fra Rørstrand. Dette har jeg selv noen middagstallerkener i, og det er nydelig til hvit duk og sølvbestikk. Så det kan anbefales...
Hilsen Hilde i nord....