torsdag, september 18, 2008

Fra mobilen: Bare se, ikke røre!


Det er jo lov å drømme litt!

7 comments:

Anonym sa...

Hei,

Er det denne som er favoritten?

Den var jo lekker :) Under 10' om jeg ikke ser feil fra prismerkingen også!

hvitstil.com/Christine sa...

nja. Den er veldig fin den altså, men litt stor og litt dyr til mitt bruk. Det er ikke til stua jeg skal ha, men en liten ekstra tv.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Heisann igjen,

Tusen takk for skjønn kommentar fra deg på min Blogg, jeg syntes det er så hyggelig at vi har blitt kjent her inne. Du er en stor inspirasjon for meg og jeg har vært mye innom Bloggen din før jeg begynte å Blogge selv, du har en fantastisk god smak - jeg koser meg når jeg er innom Bloggen din!

Så det blir TV så gøy! Hvor skal dere ha den om det ikke var i den fine TV stuen tro... hm...kanskje på soverommet? Det blir spennende å se!

Jeg må si jeg er imponert når du kommer med innlegg selv når du er på farten, det er så gøy! Jeg tror jeg ønsker meg en sånn mobil jeg også :)

Det var 3 par her på visning, megleren var fornøyd med det selv om jeg syntes det hørtes litt stusselig ut. Men såpass tidlig på en torsdag kan man kanskje ikke forvente noe mer. Håper det kommer fler på søndag!

Ha en fin torsdagskveld! Klem til deg fra meg :)

Ingunn sa...

Hehe!!!!bare lekker den ja!!!Samboeren holdt på å bestille denne når vi skulle ha ny tv, men han ombestemte seg i siste liten og tok en svart i stedet!!!!;(kjipt!Skulle likt å hatt denne på veggen!!
Du vet at drømmer kan bli sanne ikke sant???

Klem

Anonym sa...

Nå ble jeg glad når meglermannen din sier det også - tvi tvi...

ENGEL sa...

ojoj!så fint!hmm...home and away på tvn;)