onsdag, september 17, 2008

Barseltreff

I morgen er det barselltreff hos meg. Jeg er med i to grupper. En med jenter og babyer fra Nesøya og en med jenter "fra" Narvik der jeg er født.I morgen er det nordlendingene som kommer. Jeg har bakt svenske kanelbullar og laget pappa sin helt spesielle canariske potetsuppe.
Muffinsformer med teddybjørner på (fra Mor i Nord selvfølgelig)
Så gode!
Måtte bare ta med bildet av Celine som kaster seg over mammas kake, da vi feiret 6 mnd dagen hennes forleden. I morgen skal vi på svømming med henne, og det er første dag hun skal dykke!


God onsdag.
Christine


10 comments:

Anonym sa...

Heisann!
Fant bloggen din for en stund siden og har vært innom hver dag siden! Du har så mange fine og kreative ideer, stor inspirasjon!
Celine er så nydelig også. :)
Ha en super dag!
Teresa

Smineset sa...

Kanelboller er det beste jeg vet (nest etter brownies og JellyBeans ;-)! Disse så utrolig gode ut.

Babar vekker minner merker jeg, var så glad i han når jeg var liten. Hmmm... Må kanskje ut å kjøpe ett eksamplar til min lille..

Så at du ønsker deg hvit tv. Jeg har den hvite samsung tv'en du viser under i 40 tommer. Er utrolig fornøyd. Den er lekker og tar ikke så mye oppmerksomhet.. Tips: Det har (hatt) kampanje på denne TV'en på Hi Fi - klubben http://www.hifiklubben.no/produkter/bilde/lcd_tv/samsung_le-40a455c1c__lcd_tv_hvit.htm

Lykke til på babysvømming! ;-)

Anonym sa...

Hei igjen,

Den kaken fra Pascal så herlig ut, hvilken type er det?
Tenker det blir et hyggelig barseltreff med så mye å kose seg med, det blir nok god stemning rundt bordet!

Ha et hyggelig barseltreff :)

Klem :)

Liza i pepparkakshuset sa...

Kanelbullarna såg mumsiga ut!
Älskade att gå på babysim med vår dotter - hon gillade att bada så mycket!

Hoppas dyket går bra!
Kram Liza

Den gode feen sa...

Nam, nå vart eg direkte sulten. Slik er det når ein går på jobb utan frukost i magen og må ha ein liten surferunde ;) Veslejenta di er utruleg herlig, og heimen din er fantastisk fin. Kos deg masse på barseltreff :)

Melissa sa...

Mmm, namm..
De ser kjempe gode ut!
Du, det ligger noe til deg fra meg inne hos meg.. hmm, mye meg!!
hihi

Klemmer

aase sa...

Så herlig bilde av kakejenta da!!!! Herlige kaker du har bakt også!! potetsuppe hørtes deilig ut!! Jeg skal på barseltreff imorgen jeg!!!

Anonym sa...

Kom over oppskriften på kanelbollene dine da du la den ut på siden tidligere i år. Har bakt dem noen ganger, og de er knallgode! Og de har blitt en kjempesuksess hos liten og stor.
Du har et nydelig hjem og ei skjønn pia!

Beate

Fabrikken sa...

Ååå, det så godt ut. Nå ble jeg sulten. Jeg har noen sånne i fryseren, kanskje jeg må gå og tine de nå, hehe

Klaffen sa...

Hellannussent vertinne så nydelig unge du har! Dessuten er bloggen din helt fntastisk også, masse ideer og man blir jo nesten litt satt ut. Kanelbollene så super gode ut, du er ei flott vertinne for barsel gruppa det er det ingen tvil om :-) ha en strålende dag. Klem fra ny blogger