fredag, juni 12, 2009

Mode

Farmoren min har drevet butikk på Andenes i alle år. Mode klesforretning.  Jeg synes det er stilig, for det var vel ikke mange damer som drev egen business i gamledager. 
 Foto: Bildene over har jeg fotografert i farfar sitt fotoalbum. Øverst til venstre er butikken til Farmor. Over butikken bor de. Lille gutten på bildet er pappan min. Oppe til høyre er farmoren min. Til venstre nede er Farmor og farfar med ukjent foran butikken. Og til høyre er farmor i bakeriet som hun ogå drev. (nå drives den av farmors nevø, som i et lystig lag engang på 80 tallet lovet meg gratis softis på livstid- noe jeg nøyt veldig  godt av i mange mange år :)

Jeg husker godt at kusinen min og jeg lekte i butikken hennes og pyntet oss med de stiligste smykker. Det er fortsatt butikk i 1. etasjen hos farfar. I dag er det interiørbutikken Himmel og Hav som ligger der. Butikken har nettbutikk her og blogg her.

 Jeg kjøpte en superfin hvit ramme som skal på familie og venner veggen i trappegangen. 

Da er vi vel hjemme igjen etter Andenes-turen. Celine og jeg har kost oss med Far og Olde-Rønnaug. Vi har besøkt gammeltanter, gått tur, vært på hvalsafarisenteret og selvfølgelig kirkegården. Husmor som jeg er har jeg handlet litt på reisen. Med meg hjem har jeg 5 kg boknafisk, 2 sider røkelaks, 6 kg fiskepudding, torsketunger og 6 enorme og verdens beste brød. Da er fryseren full!

I dag blir det tidlig kveld her.
Christine

6 comments:

Himmel & Hav Interiør sa...

Heia! Takk for super omtale. Så arti å se de gamle bildene. Ser for meg at det var stas å være i butikken til Nusse :)

Stor klem fra Tone

Monicas sa...

Velkommen hjem..så koselig innlegg fra "gamle dager"...boknafisk ha æ aldri spist..te tross førr æ e nordlenning. Vet du, æ fikk så løst på gammelsalta sei(rødsei) med bacon, mandelpotet og gulrotstuing...det e godt det..ha ei fin fin helg..(håper celine passa lestan, eller iallefall etterhvert)

Tomines hjem sa...

Hei hei frue.. godt å ha deg tilbake!! Da blir det vel fiskemiddag på oss til uken... R**

Hilde Heimdal sa...

Så bra at hun drev butikk da ikke mange damer som gjorde det den gang, hun må ha vært en tøff dame !!

Hilde :o)

Anonym sa...

du har en innmari fin blogg! :) følger med på den hver dag, å blir svært inspirert! :)

jeg har laget en blogg for jobben, og lurte på om du kunne tipset dine lesere om siden vår? vi er en interiørbutikk på Hamar, og har lyst til at så mange som mulig får vite om sidne vår :) hadde vært kjempesnilt!

adr er: wwww.gaveoginteriorglede.blogspot.com

Ingeborg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.