fredag, juni 26, 2009

Leke-tips

Da Celine var 10 mnd spurte jeg om noen kunne komme med leketips til Celine. Ett av tipsene jeg fikk var en traktor med dyr og lyder som er og har vært veldig populær i Casa Bussoli. Link her
Nå er Celine blitt drøye 15 mnd og elsker å servere saft til mamma i lekekoppene sine. "Babyen" er også veldig populær.Den legger hun i sengen og hun klemmer og koser den! Nå er jeg er på jakt etter nye leker og utfordringer til henne. Jeg opplever at barn stort sett liker de samme tingene, så derfor spør jeg: Hva digger en 15 mnd jente? Noen mammaer med gode tips?


Dette te-settet er noen klasser over det Celine har i rød, blå og gul plast :)

Christine

11 comments:

by Siv sa...

Heihei!
Har en jente selv på akkurat samme alder, og det er jammen meg ikke lett med leker :)

Men hun elsker
* et stativ jeg kjøpte til henne, med trekuler som du fører rundt stenger. Du kan se bilde av det her :
http://liveterheeerlig.blogspot.com/2008/09/godt-f-unna.html

* Treklossene i samme innlegg er også populære.
* Begynt å tegne en del
* Lego (selv om hun er litt liten ennå)
* Kjøpt en liten bakebolle med visp og diverse, elsker å bake og bake + komfyr. Har kjøpt en hvit fra Brio, faktisk ikke så verst.
* Og så leker hun mye med dyr. Vi har en kasse med dyr som vi tar med oss over alt. Da lærer hun i tillegg hvilke lyder de ulike dyrene lager
* Bøker
* Storebror har et keyboard som hun synger og danser til (hmmm ikke den fineste leken å ha i hus)
* Vi har et lite barnebord med stoler, det er bare såååå gøy å gå opp på stolen og ned igjen, opp på stolen og ned igjen hehe
* Tegnebrett som du kan "viske" bort igjen det du har tegnet

Håper du finner litt kjekke leker til Celine, jeg har en gutt og det er en god del lettere med leker til gutter :)
Ikke så lenge til det blir skikkelig dukkealder...
Ha en strålende flott helg, her skal solen nytes
*Siv*

Monicas sa...

så koselig å bli servert saft av disse små koppene da...
Bøker, duplo og tegnesaker er vel i denne alderen vel...husker ikke helt...men mine guttaboys, elsker duplo/lego samt å se i bøker med ta å føle på greier. ha en flott sommerdag i sør,,,det har vi inord:):)

Villa Creme sa...

Duplo, kuleramme, sylofon og en liten tromme fra Lisbeth Dahl man kan gå med rundt halsen er blandt Madeleines favoritter . I bilen har hun en Laugh&learn pc, den liker hun kjempegodt. (tror den egentlig er beregnet fra 3 år og oppover).
Men koppestellet og dukken er absolutt mest populær!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Guttene er i huset er 15 måneder og favorittene er duplo (selv om det er mest vi voksne som må bygge), treklosser, et brett der du trykker på knapper og så spretter det opp luker med dyr, bøker, og bøtter som du setter inni hverandre.

Anonym sa...

Hei!
Populære ting hos barn i denne alderen er lekekjøkken med utstyr. Da får du samtidig stimulert rolleleken, og det er jo veldig bra læring. Utkledningsklær er også populært, samtidig lærerikt :)
Lykke til i jakten på leker.

Hilde

Charlotte sa...

Her er det mye fint til lekekjøkkenkroken:
http://www.sprell.no/index.asp?side=produkter&cid=172
Og hva med denne "butikken":
http://www.sprell.no/index.asp?side=produkt&snr=1&cid=171&pid=1656&utsolgt=1
Og denne nyyyydelige komfyren:
http://sprell.no/index.asp?side=produkt&snr=1&cid=340&pid=1625&utsolgt=1
På sprell.no finner du masse fint!!!
Lykke til, vet Celine kommer til å digge det du kjøper til henne!
Hilsen Charlotte

Anonym sa...

Bondegården til Fisher-price har vært i bruk i 3,5 år. Sønnen min fikk den på ett-årsdagen og er nå 4,5 år, og like populær. Leken har bare blitt mer og mer avansert. Morsom med lyder og musikk, dører som kan åpnes. Dyrene og bonden følger med. Kan absolutt anbefales!!!!!!!

God sommerkveld, hilsen Hilde J

Lise sa...

Halloen, definitivt Duplo... Mine tvillnger er nå 4, men har bygd med dette siden de var ett år. Vi har bare "spedd på" ettehvert og alltid like gøy med nytt. De fikk en bamse (ca 40 cm og i mange farger og kjempesøt)) i ettårs gave, den kan klemmes på ører, hender, føtter, mage og den prater og synger og teller. Tror prisen er 399,- men d er den verdt. Helt suveren:) Den finner du på de fleste leketøysbuikker. Du bør stikke innom riktige leker i Vika, myyyye fine leker:) God sommer! Hilsen Lise

CasaGroth sa...

Hei!

Jeg har en datter på 17 mnd, og hun fikk seg et lekekjøkken fra fisherprice for et par mnd siden og ELSKER det! Leker med det hver dag! Der kan hun putte inn matvarer i kjøleskapet og microbøgeovnen, og det gjør hun også. Både lekemat og ordentlig. Det skjer stadig at jeg finner noen kjeks og rosiner inni der:)

Ellers er treklosser en av favorittene, vi kjøpte hennes på Åhlens. Og ikke minst en putteboks som gir lyd når man treffer riktig kloss på riktig sted, den blir hun aldri lei virker det som. Den er fra Play&Learn.

Fin blogg du har forresten! Følger flittig med :)

-Silje-

Christine sa...

Hei, for en lekker blogg du har. Elsker de prikkete koppene til Greengate. Det ligger en award til deg på bloggen min. Ha en herlig søndag. Hilsen Christine

Living laVida sa...

Hei!
Jeg har en liten jente på alder med din, og føler at denne alderen fyker de fra det ene til det andre. Men noen leker er mer populære enn andre. Little people fra Fisher Price er populært. Hun har et sett med leke mat i tre,som er mye brukt. En liten sykkel som hun sitter på og skur seg bortetter golvet er også gøy for tiden. Og trille bamsen i dukkevogna er en likandes aktivitet :) Ja, litt forskjellig, varierer fra dag til dag! Håper du finner noe lillemora di liker :)