lørdag, juni 13, 2009

Tips om reiseseng

Celine og jeg har akkurat vært på Andenes. Siden husbonden hadde så mye å gjøre kunne han ikke kjøre oss til flyplassen(som han pleier) og da ble det viktig å tenke godt over hva jeg skulle ha med siden jeg kun har to armer å bære med ;). Siden far ikke har noe barneutstyr måtte jeg ha med bla. seng. Problemet er at reisesenger (vanlig type til 399 kr) veier nesten to tonn. Den kunne jeg glemme. BarnasHus anbefalte Baby Bjørn sengen til nesten 2000 kr!! som bare veide ett og ett halvt tonn. (Altfor dyrt )
Så fant jeg denne sengen på Babyshop. Pogy The Original. Den veide under en kilo. Madrass med i pakken. Damen i butikken sa den var for barn yngre enn Celine, men det brydde jeg meg ikke om. Celine hadde god nok plass i denne. Dessuten satte jeg den i et hjørne og lukket døren til rommet slik at hun ikke kom seg noen vei i tilfelle hun våknet og krøyp ut. (i tillegg hadde jeg babycall)
Hun sov som en drøm i sengen. Helt genial!
Måtte legge den i Jennylundstolen for å vise hvor liten den virkelig er! (Stoltrekket måtte jeg retusjere litt på etter ett lite kaffeuhell i går :)

I kveld har Janome`n og jeg ett prosjekt på gang. Jippi!

Ha en god lørdag kveld.
Christine

11 comments:

mali-mo sa...

Vet du hva? Jeg har hatt tidenes mimre-gjensynsglede-stund her inne hos deg nå!!!!!

Jeg kikket på barneromsinnleggene dine, og der så jeg plutselig papirdukkene mine! Som jeg lekte med da jeg var en...tja, fire år kanskje? De har jo selvsagt gått i oppløsning for leeenge siden, men her var de plutselig igjen!!!!

De bunadsdukkene var det kjæreste jeg hadde, og jeg gjenkjente hver eneste lille detalj på dem! Utrolig koselig!!!! Skulle ønske jeg hadde en Oslo-tur på programmet, men forhåpentligvis kommer de til å ha dem i lang tid slik at jeg får tak i dem tilslutt ;)

Tusen takk for gjensynet!! Og god helg ;)

Anonym sa...

å så herlig at det finnes en type reiseseng som man faktisk kan ha med seg uten å bære seg ihjel, vi har også den store tunge, mest egnet når man reiser med bil...! Vi skal snart ut å reise, å da blir definitivt den type seng vi tar med oss, selv om vesla er snart 10 mnd...:)

Ocean showroom sa...

Flott! Det är en del att packa när man reser med barn. Ha en fin kväll! Kram alexandra

aase sa...

Hei Christine!!

Misunner deg ikke reise med alt alene nei! Du fikser jo alt du da, jeg hadde fått hetta!! Senga så jo genial ut, mine er jo heldigvis så store nå at de kan slenges ned hvor som helst!! he he.

Gleder meg til å se hva du og din venn lager ikveld, for vi får vel se?? Jeg pusser vinduer og det er kjedelig altså!!

Ønsker dere en nydelig dag i solen imorgen!!

Lene sa...

Alltid så kjekt å stikke innom deg. Her finner man masse gode råd og ideer, men ikke minst enormt med god inspirasjon!

Ha en fin lørdag!

Lene

mali-mo sa...

MENER du det? At du vil skaffe meg papirdukkene??????????????

Du må være verdens greiest jente!!! Det er de med bunad jeg ønsker meg ja. Og du, send meg en mail med pris, og legg på litt for porto og bryderi, så overfører jeg penger hvis du oppgir kontonr?

Og du må for all del ikke reise ut dit ens ærend, kun hvis du skal dit en gang i løpet av sommeren kanskje??

SÅÅÅÅÅ snill du er!!!

Elisabeth sa...

Hei! Er innom bloggen din daglig men er ikke så flink til å legge igjen kommentar. Du har en inspirerende blogg :)Spent hva som venter i bloggen framover og hva du og janomen finner på. Ønsker deg en fin kveld. Elisabeth ; )

uniktliv sa...

Super idee ang reisesenga.. vi reiser jo også en del så dette var sommerens beste tips::))

Siden vi har da 3 reisesenger litt sånn rundt omkring ::)) - ler en i Tyrkia, en på Vestlandet og 1 på Råholt. LER :) må jo gardere meg :)

Ha en strålende uke .. ::))

Kreative drømmer.. sa...

Fantastisk stil og huset er flott! Likte stolen kjempegodt ( jammen rimte det også:) ) Og reisesengen var snedig den også, smart liten sak! Håper du har hatt en flott helg! Bloggen din var kjempefin.
Hilsen fersk blogger:)

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig smart - takk for godt tips! :-D

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig smart - takk for godt tips! :-D