fredag, april 10, 2009

Flere stoffer

Jeg har bestilt flere stoffer på nett. (hvor mange kjoler skal det bli til Celine til slutt?)
 
Dette kaninstoffet. Tro om det er Peter Rabbit?
 
Og dette Ole Brum Toile stoffet synes jeg var søtt.


Her er Celine som spiser en neve pølse,pasta og saus. Hun hilser til "Mor i Nord" og skulle ønske hun kunne komme på besøk snart å lage litt mor-mat til henne! 

Christine

14 comments:

Monica sa...

så nydelige stoffer du har kjøpt, heldige celine som skal få noe vakkert av dette:) elsket olebrum toile stoffet!! <3 Ønsker deg en flott påskehelg

AstridVU sa...

Hei Christine! Du, muligens et rart nybegynnerspørsmål, men jeg har sett så mange fine bilder fra huset deres - og ser at det går i hvite vegger, tak og gulv. Vi skal pusset opp vår første enebolig nå og skal male hvitt over alt. Ulike malere foreslår ulike ting og sier at vi mener eggehvitt når vi sier hvitt, eller creme eller eggeskall eller eller eller... Blir litt forvirret. Husker du fargen dere har, er det den rene fargen som bare heter 'hvit'? På forhånd takk for hjelpen! :)

Anonym sa...

Nydelige stoffer!!!
En skjønn pike som Celine får aldri nok kjoler. Er det mulig å få hvite hvor du har bestilt stoffene fra. Ole Brummen roper på meg hihi.

Klem og fortsatt god påske til dere...

Min vri sa...

for noen nydelige stoffer. :) nå er min symaskin tilbake fra rep, så nå skal jeg i gang med nye prosjekter. Hvor kjøper du stoffene fra? :) fortsatt god påske til deg og dine :)

hvitstil.com/Christine sa...

Disse stoffene er kjøpt på kidsfabric.com

LIVS LYST sa...

Så søt hun er!!
Og disse stoffene var jo kjempe fine. Det øverste har vel motiv fra Beatrice Potter? Hun som tegnet alle de søte froskene og kaninene.

Hilsen Ljo

Vibeke / Mammas Hus sa...

En neve mat er stas... Her går det i brødskiver ennå, men forsøkte pasta i går. Gulvet fikk mest. ;)

Så mor å høre at hun synes hun er fin selv da - har kjøpt det samme til Hedda (den ungen har så mye klær!!! Nesten godt jeg ikke kan sy ;P), men hun bryr seg ikke så veldig om hun er er fin eller ei. *ler*

Flott bilde av grillmesteren og lærlingen også - grilling er stas!! (Og jeg spiser alltid for mye!!) PS: Prøv druesalaten til venninnen din som tilbehør - nydelig!

*klem*

aase sa...

Du digger stoffer og jeg digger ark...he he!! Stoffene var rålekre og kjoler får hun aldri nok av!! Sy ivei!!

Herlig bilder fra grillingen deres!! hun er jo bare skjønn!!

Loffen skal jeg bake på søndag tror jeg.

Ha en vakker påske fortsatt!!

Photo-Me-Life sa...

Lille Celine er heldig som har en så flink mamma som deg!

Anonym sa...

Hei Christine
Takk for påskehilsen, sender deg en påskehilsen fra fjellet også :) Vi nyter livet til fjells i go'været :)
Ser du har fått slik smekke til Seline nå som jeg anbefalte, veldig smart syntes iallefall vi da våre var små, av med smekken etter et herlig måltid og like god som ny på klærne :)
Har du sett mitt nye "smykke"? Jeg er bare så fornøyd med den!!!
God påskeklem til deg - Klem klem

Anonym sa...

:) Ha ha ja, det kunne vært noe!

Nå fikk jeg opp bildene av stoffene også, sitter 1049 meter over havet med mobilt bredbånd, og det tar ofte litt tid å få opp bilder m.m.

Ha en kos påske videre, i morgen skal vi handle litt kos & gå på lang skitur, idag har det vært slalåm hele dagen.

Vi blogges - Klem ;)

Mette sa...

Elsker Beatrix Potter-stoffet! Har gardiner og dynetrekk til barnevognen med Peter Rabbit-motiv. Fikk det da jeg skulle ha førstemann. Kanskje vesla skal få noe mer (litt rosa kanskje, siden det andre er i hvitt med lyseblått).

Gleder meg til å se hva du tryller frem denne gangen!

Mvh. Mette

Villa Creme sa...

Hei, hei! Vårdress får du kjøpt i de fleste barnebutikker tror jeg. Men jeg bestilte min på nettet fordi jeg syns den var mye finere enn f.eks Reima sine. Merket heter "Ver de Terre", kjempefin rosafarge og søte pepitaruter inni. Og kvaliteten er som en vanlig anorakk (alà den skianorakken du kjøpte deg i rødt) Den puster og er vindtett/vanntett. I disse dager har hun en merinoull-dress under, men etterhvert som temperaturen stiger bruker jeg bare vanlig strømpebukse og body under. Madeleine virker iallfall kjempefornøyd når hun har den på seg!

Anonym sa...

Kjempefine stoffer, håper du legger ut bilder av de tingene du syr? Syr mye selv og veeldig inspirerende å se andres kreasjoner!
Ha en fin kveld, klem Hege.