tirsdag, april 14, 2009

Norges styggeste rom!!!!!!

Jeg elsker interiør og oppussingsprogrammer. Norges Styggeste Rom synes jeg er et program som kunne hatt enormt potensiale, men sånn som det er nå så orker jeg som regel ikke å se det. Og at jeg ikke klarer å karre meg gjennom et interiørprogram er ganske spesielt! I går satt jeg i sykjelleren og fikk med meg hele programmet.


Først vil jeg si: Ikke et vondt ord om Frøken Katrine Sørland. Jeg synes jenta er superflott.
Men hvorfor i all videste verden skal TV3 ha henne til å spille så veeeeeeeldig dum? For jeg velger og tro at det er replikker fra TV3 hun lirer av seg når hun står på Elkjøp og vil kjøpe "en trykkert for å se gooode filmar" eller når hun klosser seg til når hun skal ta noe sparkel på veggen. Eller når hun babler i vei om foundation og priming i sminkeverden....... Tusen eksempler å ta av her.....

Hadde det ikke vært hundre gang kulere om TV3 lot jenta putte krøllene sine under en caps og tatt av henne skinnhanskene og på med arbeidshansker........???

Slik som det er nå blir jeg flau på tv3´s vegne, og klarer virkelig ikke se på.

Og med det samme jeg er i gang: Tv3 kunne vel komme opp med noe bedre enn elvisbukser på arbeidsbordet til den lille gutten? GRUSOMT!

Hver så snill TV3- endre litt på konseptet!


Noen som er enig med meg?

31 comments:

Marihøna sa...

helt enig!

Janicke sa...

Oh thank you! Der skrev du akkurat det jeg tenkte i går da jeg så programmet. Det er VONDT å se hvor tåpelig den jenta gjør seg til, jeg nekter å tro at det er slik hun er i virkeligheten!

Ingun sa...

JA.....veldig enig. Har ikke sett så mye tull på lenge;-))

Ha en fin dag.

I de dype skoger sa...

Ja, gjett om!! Jeg har også kommentert det på bloggen min for en tid tilbake.. Jeg digger egentlig Kathrine Sørland, men jeg må si jeg får helt fnatt av hvor dum og ikke minst lat hun utgir seg for å være i den serien der. Som du sier, hun kunne puttet krøllene under en caps og kastet seg ut i arbeidet hun også..

Jeg har sluttet å følge med, for jeg får nesten vondt av Kathrine!

mi-rachel sa...

enig.

Anonym sa...

Satt og tenkte på akkurat det samme i går..! Tenk hvor bra det kunne blitt når en har med seg så flinke folk i programmet. ..synd at fokuset fra interiør faktisk forsvinner..

Tove sa...

Hei! Nå må jeg bare legge igjen kommentar hos deg. Jeg får ikke blitt mer enig!!! Hvor tulletet konsept har de ikke klart å lage ut av dette, et program som egentlig kunne ha vært så veldig, veldig bra? Hvorfor ikke vise mer oppussing i stedet for at KS skal sprade rundt og leke dum modell over alt? Jenta har jo vist tidligere at hun klarer seg godt på TV, men her blir hun jo bare teit. Har sett programmer hvor hun ikke klarer å få av seg kåpa og skinnhanskene en gang, men skal liksom hjelpe til. Nei, hjelpe meg! Det er bare for teit! Jeg har forresten kommentert det tidligere.. prosjkektprosjekter.blogspot.com

Mulig du allerede er fan av svenske interiørprogrammer, men jeg anbefaler Äntligen Hemma på svensk TV4 tirsdager kl. 20. Selv om de kanskje ikke er like hvite i stilen som deg :) Ha en fin dag!

Monicas sa...

enig....samme tanke hadde æ de få gangan æ gadd å se programmet....syns det e elendig, men det kunne vært gjort såå mye bedre...

ANETTESHUS.COM sa...

Helt enig! Synes det er flaut å se på, rett og slett! For ikke å snakke om Tid for hjem!?! Er det det det heter!? Der er virkelig et dårlig oppussingsprogram! Nei, jeg ser på svensk tv i stedet!! De er myyye flinkere! Resultatet blir jo faktisk bra også! Og så lærer man mye; mange nyttige tips og ideer! Nei, Norge er dårlige på oppussings- og interiørprogrammer! Flaut!

Oj, ble litt ivrig;)

Klem Anette:)

Nina i Paradiset sa...

Innmari godt å se at det er flere som dele den oppfatningen!
K.S. gjør en usedvanlig tragisk figur i denne serien, og jeg tror nok hun fortjener å bli puplisert på en bedre måte.
I grunnen tåpelig å hyre en sånn programleder uansett, for å bruke hennes utseende for å lokke seere, er helt bort i natta spør du meg!
Gi henne heller jobber som passer hennes bransje, så kan de kreative fronte renovering og oppussing!
Og den der figuren som skal være kunstner hører mer hjemme ett annet sted. Det er jo helt tydelig hva designeren syns om hans idèer!!
Hele progammet, summa summarum er elendig!!'

Ønsker deg en fin uke!
Klem

Teresa sa...

Helt enig, blir helt flau av å se på! Hvorfor gjøre seg til sånn, hadde vært kulere om hun hadde vært litt handy-woman.
I det ene programmet gikk hun catwalk inne på byggevarehandelen! Huff..

Anonym sa...

Dessuten burde programmet het for " Østlandets styggeste rom"....

Lykkelita sa...

Alle er visst enige med deg. Jeg har bare sett det en gang og da slo jeg av etter noen minutt.
Men jeg likte kommentaren fra Anonym der det stod at programmet skulle hett "Østlandets styggeste rom."det er vel knapt noen av disse oppussingsprogrammene o.l. som beveger seg utenfor sine hjemstedsgrenser... Oslo/Bergen.
Dumt, kunne fått noen opp til bruket i Gratangen.
Får håpe du og Preben tar dere en tur og bretter opp ermene:) He he, da skal du se det hadde blitt sving på sakene, ikke noe modellnykker på dere:)
Stor klem!

Anonym sa...

SÅÅÅÅÅ enig! Programlederen gjør seg alltid dum og gjør alltid et nr. av det å snike seg unna gjøremål, teit. Men jeg vet akkurat hvem som kunne ha vært en SUPER erstatter: DU Christine, helt seriøst. Handlekraftig og ide-rik!!!

Fortsatt god uke!

Anonym sa...

Helt enig med deg!!

Lima sa...

Helt Enig!!! Men jeg er ikke så sikker på at hun i det hele tatt spiller jeg da...Ho er jo ikke av de lureste har jeg fått med meg:-)
Uansett scorer ikke det programmet så høyt i min bok.Direkte kjedelig er det vil jeg si. Heldigvis er det nok av andre liknende program hvis man liker sånt!

Herlig blogg du har, og håper du får en toppers dag!

Kos fra Linda

små og store drømmer sa...

Så enig så ening!!!
Velger heller ingen interiør program enn det der...

Anita sa...

Så enig så enig. Jeg er heller ikke imponert over resultatene.

Havets Datter sa...

Kunne ikke blitt mer enig!! Fatter ikke at de gidder å bruke så mye penger på å fjase det til, for det kunne virkelig vært et bra program. Og stakkar Kathrine...mon tro om hun ikke blir flau når hun ser programmet selv??

Lyse drømmer sa...

Ja, virkelig enig. Burde vært litt kritisk til hva man begir seg ut på når man blir eksponert for et interiørinterresert publikum. Dessuten er det aldri boliger nordfra med i slike programmer, her ville flere av de norske interiørprogrammene kunne skapt perler!

Bitteliten sa...

signerer deg her gitt!! Jeg og mannen satt bare å ristet oppgitt på hodet... Orker ikke følge med når det er så fjåsete...

Drøm sa...

Må nok si meg enig med deg der! Hele konseptet spiller tydeligvis på at Kathrine ikke kan noe og spiller utrolig dum. Dessuten skjønner jeg ikke helt greia med han australiereren som lager mange rare ting. Tydlig at de ikke faller helt i smak hos Halvor :-)
Nei det finnes mange andre oppussingsprogram som er mye mye bedre....

Bdicte sa...

De tror vel de er morsomme med de dumme replikkene hennes......noe de ikke er!!
Det som imidlertig er traaagisk er jo han derre engelske typen som virkelig bommer så kraftig hver eneste gang....det er jo helt grusomt å se hvordan de takker høflig med stive smil...

Nei, hoff!

Mari sa...

hadde det ikke vært for at guttongen ville se, så hadde jeg slått av.., tragisk er vel ett ganske dekkende ord for dette programmet..

♥bagatellar♥ sa...

Kan bare si meg så enig som det er mulig, og synes du er alt for snill mot frøken sørland, for har mine tvil om hun er noe bedre desverre... Satt og så programmet i går og ble like skuffet som alle andre tydelig vis, og tenkte tanken å lage ett innlegg om det, men så slapp jeg jo det. Vi var like enige alle tre her i huset om at det ble like grusomt som vanlig når den gjengen pusser opp, så en får lyst å grine. De får ikke slippe til i mitt hjem i alle fall, skamme seg burde de.

Kosene mine sa...

Jeg er SÅ enig! Begynte å se på i går, men måtte bare snu meg bort og lire av meg noen gloser før jeg satte i gang med oppvasken i stedet!
Jeg kan ikke skjønne hvordan noen med vettet i behold ville gjøre seg så dum jeg da, så jeg tror dessverre at "what you see is what you get"... inntil det motsatte er bevist...
Hilsen slemme meg og kosene mine ;o)

Marthe sa...

Å herlighet, jeg er så utrolig enig! Det er fysisk vondt å se på programmet.

Anonym sa...

Dette er det dummeste jeg har hørt. Stakkars jente hadde nettopp vært igjennom en vanskelig fødsel når programmene ble innspilt. Gi henne litt "slakk" midt i ammetåka davel. Himmel og hav!

Anonym sa...

Haha, ikke sant :p Gidder ikke se på det jeg heller, syns ikke de er noe flinke. Rommene som er med blir jo nesten like stygge som de var syns jeg :p Svigermor pleier å ta opp Grand Designs på get'en, det syns jeg er kjekt å se på. Renovering og folk som bygger hus på utradisjonelle måter :p

Ingunn sa...

Jeg er SÅ enig med deg. 100%.

Ikke mer å si. Håper de ansvarlige leste dette.

Ingunn

hobbyvimsa sa...

Kunne ikke bli mer enig,synd for det er jo egentlig et bra konsept!!!Linda:)