lørdag, april 25, 2009

Til Oslo/Akershus/Buskerud-borgere.

Hvor kjøper man de peneste uteplantene?
 
Vi har lyst på litt spesielle, fine varianter.....
 
Bildene er fra fjorårets planter.
Kom med tips jenter!
Christine

15 comments:

Brocante sa...

Her var det jamen hvitt i blomsterpottene også! Så lekkert!

Cameliadamen sa...

Hei

Om du vil ha litt spesielle planter e Passiflora en fantastisk butikk som har masse lekkert. Blomst af Hansen e en liten blomsterbutikk som har også masse spesiellt. Purpur har æ ikkje vært innom, men har hørt masse om den. Dette e jo faghandlera så de e jo mindre enn Plantasjen o.l Men uansett om du ikkje har vært der bør du ta turen innom. I oss blomsterhandleras øya så e detta av de fineste og inspirerende blomsterbutikkan i Oslo.

Guttemamma sa...

Drøbak blomsterbinderi...liten butikk med mye lekkert!! (og dyrt:-))

Tomines hjem sa...

Hei... Jeg har i maaange år brukt Stua Fjeld på ringerike... De har fantastiske blomster,.... og utrolig service.. De har også en del interiør, så det er en fin dagstur for de som ikke bor i området... Jeg er spesiellt glad i lyslys rosa pellargonia ( heter de det) eller prinsesse Ragnhild som de heter... Lykke til...
Tomine..

Drøm sa...

Jeg stemmer på Drøbak blomsterbinderi også.. Nydelig butikk med masse flotte blomster. Der vi fikk blomster til bryllupet og de laget brudebuketten min.
Litt sånn shabby chich stil der...

Silje sa...

Åh, tenk at dere der i sør kan begynne å tenke på uteplantene allerede!!! Heldiggriser!!:)
Her kjøpte vi huset på sensommeren i fjor, og damene som hadde huset før oss har bygd opp en fenomenal hage! Vi har drivhus i hagen med varmekabler og automatisk avlufting, og hun plantet 600 planter i året i tillegg til stauder. La meg si det slik at jeg trodde stauder var en blomstertype "ala roser og tulipaner" helt til i fjor......... så jeg er spent på hvordan dette går! Er vel bare å ringe mamma det, og be ivrige bloggdamer om tips!:) Synd og la dne vakre hagen forfalle!

Rådyrveien sa...

Jeg anbefaler Steen Gård og Garnetneri i Skoger. De har alltid skikkelig kvalitetsplanter og kan det de driver med. God service. En del planter driver de fram selv også.

http://www.gulesider.no/gs/companyDetails.c?q=Steen+G%E5rd+og+Gartneri&bc=735&lineId=Z0GZI033&companyNameSearch=false

Lykke til og ha en flott søndag alle 3.

Photo-Me-Life sa...

Lekre blomster fra fjordåret. Du skulle jo prøvd få tak i hvite klatre hortensiaer som du satte på en vegg utenfor terassen??

Angående at kroppen forandrer seg da man får barn vet jeg alt om, jeg har merket store forandringer i hud og alergi selv, nemligen. Rart å tenke på at det å være gravid kan forandre kroppen på den måten.

Kari sa...

Jeg går utifra at det er uteplanter du er på jakt etter? Jeg synes Oasen på Skullerud ofte har flotte uteplanter. Ser noen anbefaler Drøbak blomsterbinderi. Flott butikk, men har ikke stort utvalg av uteblomster.

Gro sa...

Hei!

Hvis det er litt mer spesielle ting du er ute etter, så kan du prøve http://www.zimtrade.no/sider/ MYE fint som sendes som postordre.

Trine sa...

Har hørt mye bra om fengselsgartneriet på Ila. Men man må visst være tidlig ute pga veldig populært.

små og store drømmer sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
små og store drømmer sa...

Hva med Kamille Blomster på Austad i Drammen. Jeg har aldri vært der, men de har en nydelig blogg som jeg er innom ofte.

http://kamilleblomster.blogspot.com/

Anonym sa...

Hei.

Gartneriet på Holmsbu ved Hurum er annerkjent for å ha stort utvalg og høy kvalitet på blomstene. De vokser seg kjempestore og de er MYE rimeligere enn utsalgene i Oslo og omeng. Vet ikke om de har så mange spesielle blomster - utenom det vanlige- du kan evt. ta en tlf til de. Jeg kjøper alle uteblomstene der. Mvh June

Helle sa...

Et godt tips er Tony Holmen sitt gartneri, http://www.tinasblomster.no/sommerblomster_gartneriet.htm. Kjempeflotte blomster og god service.