tirsdag, april 14, 2009

Ny mobil.....? Anbefalinger?


 
Jeg ønsker meg nok etterhvert nå en ny mobil. Min gamle virker enda, så av prinsipp kan jeg ikke kjøpe ny med en gang. Jeg har sett etter en jeg synes ser fin ut på nett, men vet ikke om de er bra.

Jeg ønsker 
*en som ikke er svart
*med kamera for blogging
*ikke så dyr

Noen som har en bra mobil å anbefale?

Christine
Posted by Picasa

20 comments:

khs sa...

Jeg liker min Nokia N79 =)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg elsker min mobil, Sony Ericsson 810i, den har hele 3,2 megapiksler, noe som var grunnen til at jeg kjøpte den like før Hedda ble født, jeg ville ta fine bilder uten å måtte drasse på kamera.

Men den er sort... :(

Blir glad for hjelp i dag!!! :))) Så får vi se om det bare er meg, eller om det er den flotte mobilen det er noe galt med. ;P

Eva sa...

Jeg er veldig glad i min Iphone, men kamera på den er ikke noe bra. Så kanskje ikke å anbefale hvis kamera er viktig:)

Lena sa...

Jeg har også en sony ericsson 810 i,kamera er bra det,men det er ikke med lys,så hvis man skal ta bilder i litt dårlig lys blir ikke bildene så bra.
Hvis det er kamera du legger mest vekt på så bør du kikke deg godt om.SOny ericsson har jo en ny med 8.0 megapiksel kamera,men jeg vet ikke om det er med lys på den.....Sjekk tester av mobilene og sammenlign.
Lykke til ;)

Lena

Anonym sa...

Jeg har også en NokiaN79, mannen har hakket over N82. Etter at vi fikk disse telefonene, har vi kastet billigdigitalkameraet vårt! Utrolig bra bilder. Har visst noe med at det er Carl Zeiss optikk i kameraet. Finnes i masse farger, og knipser med en gang, genialt med en 2 åring i huset, som ikke sitter stille så lenge i gangen
Monica

Anonym sa...

Oj, syntes ikke det er lenge siden du blogget om din nye mobil! Men jeg er sånn jeg også, stadig i forandring, den jeg har nå fikk jeg i julegave,så kanskje litt tidlig å bytte, men jeg er så lei av sort mobil, jeg vil helst ha hvit. Jeg elsker Sony Ericsson så det blir nok en slik som finner veien til meg i løpet av forsommeren :)
Lykke til med valget!
Ha en fin dag, klem Ann-Christin

Lille Persille sa...

Jeg liker min SE C905. Den har 8mpix, men har tatt påskebildene(både i sol/snø og kveld/dårlig lys) med 5 for ikke fylle kortet. Den har fine funksjoner for innstilling mhp bildetaking:)

Villa Creme sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Villa Creme sa...

Jeg har E61i, den har jeg hatt i 2 år!!! Har ikke hjerte til å kvitte meg med den. Guttene på jobben har brukt disse to årene til å mobbe meg for min stoooore mobil, når den ringer sier de "det ringer i kalkulatoren din Camilla"! Men nå har nesten alle disse "mobberne" kjøpt seg den selv (altså den nye modelllen E71i. De inrømmer endelig at de bare var misunnelge;)
Mannen min fikk 810i på jobben, han er ikke fornøyd. I bryllupet vi var i var for et par uker siden var det mange som hadde dårlige erfaringer med den også...

Victoria sa...

Hva med en Samsung F480 Touchwiz?
Den finnes i en kjempefin rosa/lillafarge og i sølv.

Jeanette Jess1 sa...

Jeg har en nokia n95,KJEMPEFORNØYD med kamera som er hele 5mp.
Kjøpte den mest pga kamera,for da slipper jeg å ha med ekstra kamera på turer.
Men skal tlf være hvit er nok ikke dette tlf for deg ;o)

små og store drømmer sa...

Neste mobilen jeg skal ha blir en sony ericsson c902. Finnes i sort, rød, eller sølv.
Nå har jeg K550i, veldig fornøyd med den, men den har litt mange skader nå stakkars, så tror den skal pensjoneres snart.


Les om c902 her:
http://www.amobil.no/artikler/sony_ericsson_c902/54004

Anonym sa...

Sjekk ut nokia E66. Jeg er veldig fornøyd med telefonen, og kameraet er helt greit til sin bruk (3.2mp). Den kommer i en mørk og en lys farge. Den lyse er virkelig lekker :)

Camilla sa...

Hah, jeg har en HTC touch pro som etter spesifikasjonene hadde vært helt feil for deg. :P Fikk den gjennom jobben. Er veldig fornøyd med den teknisk altså, men den har jo et veldig gubbe-i-sort-dress-aktig utseende. Eller så er den kul å bruke og superduper å blogge med.

Strikkelaura sa...

Hva med blogg mobilen? Sony Ericsson C901? Den er helt ny nå!
Jeg er på jakt etter ny mobil selv. Har bare kriterier som at det går ann å ringe med den.

Anonym sa...

Samsung U900 Soul er perfekt for blogging og kan virkelig anbefales :)

MumsiMumsan sa...

Hei.
Nå måtte jeg bare si noe - ler - for dette er nemlig mobil dama de lux :):):) Mumsemanne jobber i bransjen å river seg i håret over meg :) for jeg vil IKKE ha noe annet en nokia tlf. Men - nå er han heeelt enig med meg i valget mitt. Det siste halve året har jeg hatt Nokia E66, og er super fornøyd. både med utseende, størrelse, og innhold. Helt perfekt, også er den pen i tillegg. Jeg har den hvite utgavene for den syns jeg var litt mere jentete. :) Så dermed anbefaler jeg den varmt! Lykke til.
Mumse klem fra meg

Victoria - som kanskje snaaaart skal få seg sin egen interiørblogg sa...

Ja, etter så pent å ha anbefalt Samsung Touchwiz tidligere i dag har jeg selv kjøpt iphone i dag, og er til nå veldig fornøyd! Den har ikke så bra kamera (bare 2MP), og kan foreløpig ikke sende/motta mms, men det kommer i juni.

Anonym sa...

Anbefaler iPhone, uten tvil! Den er hvit og lekker, og god til å blogge med! Jeg har hatt min i 4 uker og digger den! :)

cubefish sa...

Nokia 5230 All Black

Her får du nå kjøpt den utrolig stilige mobilen til Nokia.
Kr. 1 489,-ink. mva. Da får du den populære Nokia 5230 med berøringsskjærm.
En knalpris på telefonen uten abbonement:

http://tinyurl.com/y8gnqgn